.

.

Sac de cosmetice pentru Femei,Loomiloo Adorabil Spatios Machiaj Pungi de Călătorie Impermeabil articole de Toaletă Accesorii Geanta Organizator Liama Cadouri (Leopard de Imprimare 51488)

Sac de cosmetice pentru Femei,Loomiloo Adorabil Spatios Machiaj Pungi de Călătorie Impermeabil articole de Toaletă Accesorii Geanta

RON 15.98

Din mărfuri
Disponibil.

????DURABIL MATERIAL : material poliester Moale și vii tipărite machiaj pungi, de asemenea, suprafata este impermeabila din nostru sac de cosmetice. ????DESIGN vestimentar : LOOMILOO sac de machiaj adoptă de imprimare 3 D, și există tipuri de drăguț, elegant, amuzant, minunat mici saci de cosmetice pentru alegerea dvs., în plus, este elementul perfect pentru fiecare sezon tot anul. ????BUNA DIMENSIUNI : 8.65"x 5.35" x 7.08".Transporta cu ușurință produse cosmetice machiaj instrumente, cum ar fi ruj, fard de ochi, sau bărbați kit de ras, se potrivesc 7" machiaj perie și 5" ruj. ????Se POTRIVEȘTE : LOOMILOO sac de machiaj se potrivește adolescente, fete, femei pentru călătorii, de afaceri, home articole de organizator sau alte excursii. ????APLICAȚIE : Ideal pentru călătorie,vacanță,călătorie de afaceri,o sală de sport,camping,baie organizare și activitate în aer liber, nu numai că este o simplă pungă cu fermoar, de asemenea, este o funcțională machiaj sac,sac de cosmetice,de călătorie organizator geantă.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg