.

.

3 Pack Delicate Patch-uri Brodate, Colorate a Crescut Broderie Patch-uri, de Fier Pe Patch-uri, Patch-uri de Flori,Coase Pe Aplicatiile de Patch-uri, Personalizate Rucsac Patch-uri pentru Femei, Fete, Copii (Rosu)

3 Pack Delicate Patch-uri Brodate, Colorate a Crescut Broderie Patch-uri, de Fier Pe Patch-uri, Patch-uri de Flori,Coase Pe Aplicatiile

RON 19.98

Din mărfuri
Disponibil.

✅3 bucăți de fier de înaltă calitate pe aplicatiile de patch-uri, delicat și rafinat brodate, se referă la imagine pentru detalii.(Poate fi de fier sau coase pe). ✅Detaliate cu broderie rafinat și luminoase de culoare outlook.Refresh costumul tău. ✅Fier-pe patch-uri sunt o modalitate foarte bună de a exprima individualitatea și sunt, de asemenea, util pentru a ascunde deteriorat sau rupt pete pe haine și accesorii. ✅Avertismente : Fi foarte atent cu poliester țesături, deoarece aplicarea mari de căldură necesară pentru călcat pe patch-uri pot arde tesatura sau pentru a obține decolorate.Mătase și alte țesături delicate nu sunt candidati buni pentru patch-uri. ✅Banii inapoi-Garanție.Suntem atat de increzatori in produsele noastre pe care le oferim 30 de zile de inlocuire sau banii inapoi-garanție.Nu ezitați să contactați serviciul nostru clienți prietenos cazul în care orice probleme.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg