.

.

NJOLG Baie radiatoare Electrice Prosop Cald, Negru Mat 304 din Oțel Inoxidabil Tip de Retur Incalzite Bare Prosop de Uscare Rack cu LED-uri Impermeabil Comutator Încălzitor de prosoape (Culoare : Plug-in)

NJOLG Baie radiatoare Electrice Prosop Cald, Negru Mat 304 din Oțel Inoxidabil Tip de Retur Incalzite Bare Prosop de Uscare Rack cu

RON 635.00

Din mărfuri
Disponibil.

Prosop șine sunt concepute pentru a fi nu numai frumoase să se uite la, dar foarte practic de utilizat și va spori aspectul de baie cu un finisaj de înaltă calitate, care este al doilea nici unul. ✪ Acest prosop cald este împărțit în plugin și hardwere. (1) PLUGIN : cablu de Alimentare cu ștecher, iese de pe partea din spate de un tub vertical. (2) HARDWIRE : Ascunde cablul de alimentare prin picior și suportul de perete direct. ✪ Înaltă Calitate : prosop cald este confectionat din material durabil din oțel inoxidabil 304, IP56 rezistent la apă și energie electrică dovada,Dimensiune, culoare, etc. pot fi personalizate în funcție de cerințele clientului. ✪ Electric, prosoape poate conduce val de baie pentru a păstra uscat, scoateți baia de umiditate și mucegai, prosop umed pentru a preveni miros, pot îmbunătăți considerabil confortul din baie. ✪ Ușor de Instalare : Toate componentele hardware necesare și instrumente sunt incluse în pachet, și este easty pentru a instala cu incluse instrucțiuni.Culoare : Plug in.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg