.

.

PerkHomy 90 ft 1/4 inch (7mm) Nailon Poli Coarda de pe Steagul Polipropilenă Linie de Haine de Camping Utilitar Bun pentru a Lega Trage Leagăn Urca Nod (alb-Negru (Aur si Rosu))

PerkHomy 90 ft 1/4 inch (7mm) Nailon Poli Coarda de pe Steagul Polipropilenă Linie de Haine de Camping Utilitar Bun pentru a Lega Trage

RON 12.98

Din mărfuri
Disponibil.

【INFORMAȚII de BAZĂ】Toate-scop lumină greutate Diamant Panglica Polipropilena Pavilion Frânghie.Un trebuie să-au element atât pentru utilizări la interior sau exterior. 【DIAMANT ÎMPLETITE】Diamant Panglica de uz general Coarda are excelente caracteristici de manipulare.Compus din Nailon și Polipropilenă mix care este relativ scăzut de densitate (greutate de lumină). 【UTILIZEAZĂ】 - UN ușor și la prețuri accesibile la toate-scop utilitar poli funie utilizate într-o gamă largă de aplicații de interior și exterior, cum ar fi nautice, canotaj, pescuit, camping, și crafting. 【】 CARACTERISTICI Un scop în aer liber cablul cu durată de beneficii.Polipropilena este o fibră sintetică.Și nu exceleaza in medii de lucru umede și plutește pe apă, făcându-l ideal pentru proiecte în lacuri, oceane și râuri. 【PRODUCĂTOR】Suntem profesional de producător angajate în cercetarea, dezvoltarea, producția, vânzarea și serviciul de cablu de bungee & multifunctional frânghie.Produsele noastre sunt exportate în America de Nord, Europa, Australia și Asia de Sud-est și în alte domenii.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg