.

.

Fuloon Întinde Jacquard Bancă de Mese Acoperire Anti-Praf Detasabil Rezerve Acoperitoare Lavabil Bancheta Protector Capac pentru Camera de zi, Dormitor, Bucatarie (Bej)

Fuloon Întinde Jacquard Bancă de Mese Acoperire Anti-Praf Detasabil Rezerve Acoperitoare Lavabil Bancheta Protector Capac pentru Camera

RON 65.98

Din mărfuri
Disponibil.

nu numai nouă bancă de la obtinerea murdare și zgârieturi ușoare, dar, de asemenea, oferindu vechi deteriorat bancă un nou look. Banca capacul poate lăsa vechi sau urât bancă arata ca nou.Ușor de curățat și se spală,mașină de spălat. ✅【Potrivit pentru Scaun de Dimensiuni】bancă acoperă disponibile într-o varietate de culori,se Va potrivi cele mai multe de dimensiuni obișnuite tapitat bancă de mese 42" la 54 lung", 14" la 18" lat, 3.✅【Înaltă Calitate de Bancă Acoperă】Această Bancă Capac din 92% poliester si 8%spandex. (Vă rugăm să verificați Dimensiunea Diagramă în fotografie de produs, înainte de a comanda). ✅【Ușor să Utilizați】întindere sala de mese bancă capac echipat cu o banda elastica si 4 curele cu despicare catarame, sigure se potrivesc cu o cusute la tiv elastic, astfel încât acesta rămâne în loc, fără deplasare sau mișcare, bagă-l pe banchetă și cataramă l, material durabil cu elastic marginea fixează capacul, anti-alunecare.Nostru bancă de mese huse realizate din material elastic,stretch, care recuperează rapid,sigur se potrivesc cu cusute la tiv elastic.Mașină de spălat,ușor pentru curățare și spălare.Scaun capacul poate fi folosit pentru hotel,nunta, banchet, cină de sărbătoare , ceremonie ,sala de mese de familie decor,etc. ✅【Moda de Design 】Moda clasic rombic zăbrele tesatura jacquard design upgrade-uri mai vechi banchetă tapițată pentru a da un aspect mai sofisticat și de a proteja băncile de la zgârieturi, scurgeri și petele.Material elastic,stretch, care recuperează rapid,sigur se potrivesc cu cusute la tiv elastic.Fuloon mese capac banca se potrivesc pentru cele mai multe dintre bancă.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg