.

.

Din lemn de Stejar Lemn Pătrat Picioare de Mobilier de 4 Inch Set de 4 la Mijlocul Secolului Modern, Canapea Piese de schimb Canapea Pat Cafea, Scaun de Masa Picioarele cu Picioarele Pre-Forate Șuruburile (4/ 10 cm, Nuc)

Din lemn de Stejar Lemn Pătrat Picioare de Mobilier de 4 Inch Set de 4 la Mijlocul Secolului Modern, Canapea Piese de schimb Canapea

RON 47.98

Din mărfuri
Disponibil.

Adăugați-le la domiciliu/ birou pentru a fi de invidie de prietenii și familia!Modalitate foarte bună de a obține de la Modă la Mijlocul Secolului Modern pentru casa ta în timp ce respectarea bugetului dumneavoastră.Set de 4 picioare de mobilier de a lucra bine pe secțiune, 3-canapea scaun, canapea, fotoliu, și, de asemenea, pe pat, cu banc, masa, masuta de cafea, dulap, noptieră, dulap, comoda, mobilier de birou etc. Ideal pentru orice a dorit proiect DIY. 4 tampoane de Cauciuc pentru a proteja podeaua. 4 Mobilier de picior accesorii placă de fier.Dimensiuni pentru a alege de la : Înălțime 3"/ 4"/ 5"/ 6"/ 8"/ 10". 【TAMPOANE de CAUCIUC PENTRU a PROTEJA PODEAUA】 - Vine cu 4 buc de cauciuc robust etaj protectori pentru a asigura parchet rămâne într-o stare impecabilă, fără zgârieturi. 16 mic Mobilier picior de montaj asamblare piese. 4 clasic de înlocuire furnitue picioare.Suntem mândri să vă prezentăm acest din lemn rotund, mobilier de picioare set de 4.Lin lemn, picioare conice oferi un aspect curat și elegant upgrade la orice casa ta sau la birou proiecte de design interior.Acoperite cu lac SAU Pictate cu nuc inchis vopsea, două culori pentru tine de a alege.Alege aceasta piata de mobilier din lemn picioarele și să le adăugați la mobilier pentru a adăuga la modă la Mijlocul Secolului Modern să fie acasă sau la birou în timp ce respectarea bugetului dumneavoastră.Sus/ Jos diametru : 2.Dimensiuni pentru a alege de la : 3"/ 4"/ 5"/ 6"/ 8"/ 10". 16 mic Mobilier picior de montaj asamblare piese. 【INSTALARE SIMPLĂ】 - Bonus Plăci de Montaj + Suruburi + Etaj Protector Tampoane înseamnă că puteți monta aceste picioare pe orice Mobilier cu ușurință!Toate de înaltă calitate hardwares ai nevoie sunt incluse în fiecare pachet maritim pentru a asigura buna instalare în mai puțin de 5 minute.【Din lemn DE STEJAR LEMN de esenta tare】 - înlocuirea picioare de mobilier sunt bine gândite și construite cu cea mai bună calitate din lemn de stejar pentru a se asigura robust și durata de viață lungă.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg