.

.

LEADRISE Universal C-Clemă Cu 1/4 Si 3/8 Filet Gaură Pentru Desktop Mount Titularului Monitor LCD Flash Birouri Căruțe Banci mesele de lucru (2)

LEADRISE Universal C-Clemă Cu 1/4 Si 3/8 Filet Gaură Pentru Desktop Mount Titularului Monitor LCD Flash Birouri Căruțe Banci mesele

RON 33.98

Din mărfuri
Disponibil.

★【ÎNALTĂ CALITATE : 】Universal C-Colierul este realizat din aliaj de Aluminiu, Rezistent, firma, ușor și ușor de transportat. ★【 DESIGN ANTI-ALUNECARE : 】Non-alunecare freca cauciuc pad, pad de cauciuc este făcut de ecologic material ABS, frecarea este crescut și se poate preveni eficient care se încadrează off. ★【Caietul de sarcini : 】 1/4"-20 filetului si 3/8"-16 fir gaura,C-clamp fălcile extinde de la 0,8 inch -1.6 inch / 20 mm la 40,6 mm lățime. ★【UȘOR SĂ se ADAPTEZE : 】este reglabil prin șurub mâner, ușor de operat, mai multe suportul găuri de montare, liber reglabil unghiul de instalare. ★【PERFECT PENTRU prelucrarea LEMNULUI : 】se Atașează cu ușurință la birou, căruțe, banci, mesele de lucru, posturi, tetiera la cleme,etc.

Despre produs

】 1/4-20 thread holes and 3/8-16 thread hole,C-clamp jaws expand from 0.8 inch -1.6 inch / 20 mm to 40.6 mm wide. :
Și cumpărătorii aleg