.

.

ROSHWEY Curte Lumini, 6 Pachet Solar Gard de Lumini cu 9 LED-uri Impermeabil în aer liber Jgheab Lumini pentru Streașină Peisaj de Grădină Curte (Alb Cald)

ROSHWEY Curte Lumini, 6 Pachet Solar Gard de Lumini cu 9 LED-uri Impermeabil în aer liber Jgheab Lumini pentru Streașină Peisaj de

RON 79.98

Din mărfuri
Disponibil.

????【UNIC de DESIGN】 Inspirat de OZN-uri, această curte lumini formă unică arată ca un OZN aterizează pe un gard, acoperiș, pereți sau alte locuri unde se instalează.Este un ideal de lumini decorative pentru casa ta sau la piscină. ????【MODERNIZATE 9 LED LUMINI SOLARE】 mai Noi 9 LED solar gard de lumini cu mari panouri solare și 1.2 V 1600m Ah acumulator, eficiența de încărcare este mai mare decât cel vechi solare jgheab lumini.Ori de lucru de până la 8-10 ore pe timp de noapte atunci când este complet încărcată. ????【2 DIFERITE METODE de INSTALARE】 Acest canal de lumină pot fi fixate pe perete sau cale de un singur suport (de lungă sau scurtă), solar, pachet lumini, de asemenea, pot fi tăiate de pe gard sau jgheab de două paranteze.Nu enervant fire sau adaptoare necesare. ????【DURABIL. 2. Inspirat de OZN-uri, acest pachet lumini formă unică arată ca un OZN aterizează pe un gard, acoperiș, pereți sau în alte locuri;. 3. Cele mai noi 9 LED jgheab lumini cu mari panouri solare și 1.2 V 1600m Ah acumulator reîncărcabil.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg