.

.

BETUS de Lux Spuma de Memorie Saltea de Baie - Apa Absorbant, Super Confortabil și Non-Alunecare - Suport Catifea de Lux Baie Confort Covor - 17x24 (Negru)

BETUS de Lux Spuma de Memorie Saltea de Baie - Apa Absorbant, Super Confortabil și Non-Alunecare - Suport Catifea de Lux Baie Confort

RON 19.90

Din mărfuri
Disponibil.

✔ LUX ȘI CONFORTABIL - Protejează picioarele goale la rece baie etaje, BETUS baie covor ofera un super sentiment confortabil de complet eliberați de orice presiune departe de picior.Pune-l lângă cadă parte, în fața chiuvetei, sau în orice loc în care are nevoie de căldură și de sprijin!. ✔ APĂ SUPER-ABSORBANT - Nu trebuie să vă faceți griji despre infiltrațiilor de apă în timp ce ieși din duș.Super absorbant din microfibra absoarbe apa ca un burete și spumă cu memorie deține 4 ori greutatea sa în apă.Umiditatea va fi prins în saltea și să se usuce rapid și curat!. ✔ NON-ALUNECARE SUPORT ochiurilor de PLASĂ - toată Lumea urăște podele alunecoase acoperite de apă peste tot, atunci când ieși din duș.Acest covoras de baie nu numai ca absoarbe apa din picior instantaneu, dar, de asemenea, dispune de un cauciuc suport ochiurilor de plasă care vă împiedică de la schimbarea și derapaj!. ✔ MAȘINĂ de spălat & DRYABLE - DA, finanlly un covoraș baie, puteți pune-l în mașina de spălat ȘI uscătorul fără să-l distrugi!Nostru covoraș baie a fost testat de peste si peste din nou pentru a dovedi că de culoare și suport ochiurilor de plasă nu se estompeze sau dezlipirea după mai multe spălări. (A NU se folosi clor sau înălbitor). ✔ GARANȚIE - Vom sta în spatele produselor noastre!Toate produsele comercializate de BETUS vină cu un AN garanție de înlocuire.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg