.

.

Bedbee Pernă de Sarcină, Capac Detașabil Premium în Formă de U, de Maternitate Perna, Suport Spate, Solduri, Picioare, Burta pentru Femeile Gravide Dorm (Gri)

Bedbee Pernă de Sarcină, Capac Detașabil Premium în Formă de U, de Maternitate Perna, Suport Spate, Solduri, Picioare, Burta pentru

RON 75.96

Din mărfuri
Disponibil.

【DORMI PROFUND NOAPTEA】Cele mai bune sarcină U corp în formă de pernă oferă cap, gât, umăr, picior și glezna sprijin pentru a ajuta calma durerea și disconfortul asociate cu gravide perioadă.Ergonomic design și super moale sarcinii corpul pernă vă permite să obțineți o noapte bună pe tot parcursul sarcinii. 【De material 60 BUMBAC PERCALE】- 1200tc/ 60/ 100% Bumbac Percale-Tesatura Moale si Confortabil.Pur natrual fire strâns țesute pentru o lungă perioadă de utilizare, senzație de moale și luciu appereans. 【De MATERIAL - 100% HIPOALERGENIC PP BUMBAC】Acest unic, nici un miros Bionic Polietilenă de umplere - 7 D PP BUMBAC, ofera confort pentru dormit și își păstrează elasticitatea pentru mai bine springback, care este de mare moale și mai utilizați. 【DETAȘABIL & LAVABIL CAPAC】 - Premium de înaltă densitate nurca acoperi oferă extreme pielii și frumusețea ca senzație.Echipat cu un fermoar pentru ușor, spălare repetată, care oferă de lungă durată și rezistența. 【BEDBEE 100% SATISFACȚIA de GARANTARE】Încercați Bedbee în Formă de U maternitate perna astăzi, RISC-FREE.Ești plin de viață producător și de garanție de 100% satisfacție de garantare.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg