.

.

COSTWAY prin Evaporare Cooler și Încălzire, Aer Portabile Cooler cu Ventilator & Umidificator Lamă Liniștită Ventilator Electric w/Control de la Distanță pentru Interior Biroul de Acasă Cămine (29 Inch)

COSTWAY prin Evaporare Cooler și Încălzire, Aer Portabile Cooler cu Ventilator & Umidificator Lamă Liniștită Ventilator Electric w/Control

RON 898.00

Din mărfuri
Disponibil.

【4 În 1 de răcire a aerului și de încălzire】Această răcire a aerului și de încălzire este multifuncțional.Acesta poate fi folosit ca aer mai rece, de încălzire, umidificator si ventilator.Se reduce temperatura prin evaporarea apei și de a crește temperatura de încălzire.Este ideal pentru utilizarea in casa, birou, dormitor și așa mai departe. 【Personaliza răcire】Nostru de răcire a aerului și de încălzire cu 8 ore timer, leagăn caracteristică, 3 fan moduri și viteze, aveți o mulțime de opțiuni pentru a obține perfect nivelul de confort.Pad de răcire și două cristale de gheață cutii asigura un nivel ridicat de răcire. 【Electronic de afișaj și control de la distanță】prin Evaporare aer mai rece panoul de control vă permite să vedeți cu ușurință ce viteza, modul și timer opțiune ați ales.De asemenea, vine cu un control de la distanță, care vă permite să controlați toate răcitorului de aer de putere, timer și setările de vânt de oriunde din cameră. 【Ușor pentru a muta și de stocare】compact și ușor răcitorului de aer este ușor de transportat și de depozitare, și se potrivește discret în cele mai multe spații. 4 roți rolă face mai ușor pentru a muta unitatea de la cameră la cameră.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg