.

.

O Pereche Home Theater de Lemn Sunet Surround Difuzor Etaj Standuri de Sunet Surround Stand Stand de Podea Raft Cutie Trepied (Culoare : Maro, Dimensiune : 652629cm)

O Pereche Home Theater de Lemn Sunet Surround Difuzor Etaj Standuri de Sunet Surround Stand Stand de Podea Raft Cutie Trepied (Culoare

RON 106.00

Din mărfuri
Disponibil.

★【Înălțime rezonabilă, mai bine asculta】-speaker stand poate aduce șoc și un sunet de adunare de familie, și efect de sunet surround de la stand este mai bine. ★【Suport de design, materiale de înaltă calitate】-suport adoptă groase din lemn masiv de fibre consiliul de protecția mediului, fibra lemnului este bine și densitatea este constantă.Superioare și inferioare tăvi sunt realizate din covoare anti-alunecare pentru a reduce frecarea. -Potrivit pentru plasarea diverse echipamente. ★【Stabilă și o grosime de】-speaker stand Pentru securitatea și stabilitatea veți obține suplimentare bucată de minte cu o calitate de top de construcție folosind o îngroșat, de înaltă rezistență structura de lemn. ★【Aplicabile ocazii】-Nu numai audio rafturi, dar, de asemenea, cameră de zi opera de arta.Acesta poate fi plasat în camera de zi, dormitor, birou, hol, hotel, cinema, hotel, bar și alte locuri de muzică. ★【Usor de asamblat】-speaker stand vine cu instrucțiuni detaliate despre cum pentru a asambla cu ușurință stand, este nevoie de doar câteva minute pentru a finaliza asamblarea, operație simplă. ★★★Sunet de calitate transfera-speaker stand joacă un rol important în a asigura cea mai bună performanță a vorbitorului.Prin stand, puteți auzi un sunet mai bun, care este foarte potrivit pentru divertisment la domiciliu.●Difuzor suport este susținută de busteni, care este ecologic, în condiții de siguranță, umiditate-dovada și rezistent; partea de jos este conceput cu o pernă groasă, care nu va deteriora podea【Difuzor suport】●Culoare : Maro ●Material : Lemn●Dimensiuni : 65*26*29cm(25.5*10.2*11.4 inci)●Noi vindem doar vorbitor stă, ceilalți sunt elemente de recuzită.●Ca urmare a utilizării de diferite manuale metodele de măsurare, eroarea este de 1-2 cm.●Din cauza de iluminare diferite, culorile pot apărea.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg