.

.

SNAPEEZ Ultra Securizat Nici Lipire Sari Inel - SNAPEEZ II 24 kt. Pur Crescut de Aur ULTRAPLATE Inel Greu de a Deschide Sari 8mm Ecartament Grele (Pk 50). Alege Vrac De Ambalare Dimensiune. Făcut în statele UNITE ale americii. (5)

SNAPEEZ Ultra Securizat Nici Lipire Sari Inel - SNAPEEZ II 24 kt. Pur Crescut de Aur ULTRAPLATE Inel Greu de a Deschide Sari 8mm Ecartament

RON 47.00

Din mărfuri
Disponibil.

Doar că nu mai lipit de inele de salt!.Nu mai folosesc acele inestetice inele despicate pentru a atașa farmecele tale!.Link-ul tau wire wrapping cu SNAPEEZ pentru supla mișcare!Perie, snap și wiggle și SNAPEEZ sunt solid închis.SNAPEEZ este o marcă comercială a Prin Murano.Făcut în statele UNITE ale americii.Perie, snap și wiggle și SNAPEEZ sunt solid închis.Făcut în statele UNITE ale americii.Nostru SNAPEEZ II 24 kt.Pur Crescut de Aur ULTRAPLATE ecartament grele, greu de deschis sari inel 8mm vândute în pachete de 50 de bucăți.Salva atunci când vă alegeți 1, 3, 5 sau 10 bucăți ambalaje vrac.Făcut în statele UNITE ale americii.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg