.

.

Yiwen 10 Buc Colț și Edge Protector,Copilul Gardienii Colț de Masă Colț Paznici Birou Colț Protectori Moale cu Adeziv pentru Colturi de Masa WaterproofAnti-Coliziune

Yiwen 10 Buc Colț și Edge Protector,Copilul Gardienii Colț de Masă Colț Paznici Birou Colț Protectori Moale cu Adeziv pentru Colturi

RON 51.20

Din mărfuri
Disponibil.

★Vine în 10 bucăți, care poate oferi protecție maximă pentru copii și de a reduce impactul daune. ★Este potrivit pentru o varietate de mobilier la unghiuri drepte, colturi de masa, mese de cafea, TV, dulapuri, noptiere, dulapuri, dozatoare de apa, hote, cuptoare, și alte unghiuri drepte. ★Este fabricat din NBR material, în condiții de siguranță și durabile, sănătoase și non-toxic, moale și mai elastic. ★Când instalarea, ștergeți suprafața de lipit poziție, și apoi rupe stratul protector de adeziv, se potrivesc pe o suprafață de produs complet la colțuri, și în cele din urmă apăsați-l ferm. ★Este cu adeziv 3 M dublu adeziva este stabilă și nu lasă tipar offset, iar adezivul este stabil și nu deteriora mobilierul după demontare.Bine ati venit la magazinul nostru și sperăm că veți avea o experiență plăcută la cumpărături!Produsele noastre au fost pe deplin testate, verificate și ambalate înainte de expediere, astfel încât să puteți cumpăra cu încredere.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, astfel încât să vă putem oferi cele mai bune servicii~denumire Produs : Anti-coliziune angle Size : 5.6*2.1*1.2 cm Material : NBRSpecification : 10pcs Scope de aplicare : potrivit pentru directe, colturi de masa, masă de cafea colțuri, etc. în casa environment Product de ambalare : 1*anti-coliziune angleprompt : *Pentru că este manuală de măsurare, va exista o eroare de 1-2 CM, vă rugăm să consultați produsul real, vă mulțumesc pentru înțelegere.*Pentru a afișa și de fotografiere lumină sunt diferite, produsul va avea un pic de diferență de culoare, vă rugăm să consultați produsul real.mulțumesc.

Despre produs

Scope of application:
suitable for direct, table corners, coffee table corners, etc. in the home environment
Product packaging:
1*anti-collision angle
prompt:
*Because it is manual measurement, there will be an error of 1-2CM, please refer to the actual product, thank you for your understanding. :
*Because the display and shooting light are different, the product will have a little color difference, please refer to the actual product, thank you. :
Și cumpărătorii aleg