.

.

Reîncărcabilă Meniu Titularul de Acoperire LED Backlit Meniu Titularul Negru Meniul Deținătorului/Check Displayer pentru Restaurant, Baruri și Unități de Mese (se Potrivesc pentru Meniul Dimensiune de până la 8 x 13.75, două Pagini)

Reîncărcabilă Meniu Titularul de Acoperire LED Backlit Meniu Titularul Negru Meniul Deținătorului/Check Displayer pentru Restaurant,

RON 131.98

Din mărfuri
Disponibil.

- LED Backlit Meniul Acoperi - 10"x17"x1" 2-Panou Pliat Meniu Titularul dispune de LED-uri de afișare pentru a permite clienților să citească listele de meniu în umil aprins setări, doar aprins atunci când este deschis până la un anumit punct, și rămâne pe când închise sau extins dincolo de 180 de grade. - Ușor de Slide-in Design - Sarcina de meniu sau de hârtie din partea de sus ușor și convenabil; se Potrivește 8"x14" mată film hârtie sau hârtie normală, dar mată film hârtie este recomandat pentru mai bine negru aprins efect. - În condiții de siguranță de viață a Bateriei dureaza pentru aproximativ 3 până la 6 ore de utilizare continuă și mai mult atunci când a fost deschis și închis; CE certificate de asigurare a calității. - High End Aspectul - Negru piele tapiterie cu delicate artizanat, moale atinge adaugă un sentiment de farmec pentru meniu. - Aplicarea pe scară largă - Perfect pentru restaurante, amendă de luat masa magazine, hoteluri, cafenele, porterhouses, nosheries, pub-uri, baruri, etc.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg