.

.

LICGB Nou Brand de Machiaj Cutie Artist Profesionist Frumusete Cosmetice Cazuri Sac de Machiaj Tatuaj Unghii Multistrat Toolbox Sac de Depozitare de Lux (Culoare : Roz)

LICGB Nou Brand de Machiaj Cutie Artist Profesionist Frumusete Cosmetice Cazuri Sac de Machiaj Tatuaj Unghii Multistrat Toolbox Sac

RON 89.40

Din mărfuri
Disponibil.

1. dimensiune sac : 25 x 17 x 17 cm. 2. Profesionale și măiestrie rafinat, aspectul de moda. 3. Capacitate mare, este într-adevăr perfect pentru acasă de organizare sau de călătorie. 4. Perfect pentru uz casnic și pentru cei care sunt pe drumul de a rămâne organizat, această călătorie sac de machiaj pentru femei oferă o modalitate buna pentru tine de a stoca și transporta toate machiaj si alte accesorii.Compact si portabil, acest machiaj este bun atât pentru acasă și de călătorie de utilizare. 5. O mare și trebuie să-aibă companion pentru genți de mână, se potrivesc în diferite stiluri de tote, poșete.A salva o grămadă de timp pentru organizare de zi cu zi.Proiectare intime, produse de înaltă calitate, un serviciu bun..LICGB, totul este doar pentru tine.Specificații : sac dimensiune : 25 x 17 x 17 cm Material : pvc + Aluminiu alloy Style : Fashion Closure Tip : Hasp Item Greutate : 1.5 kg Package Include : 1 x Cosmetice bag Notes : 1. Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.2. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!.

Despre produs

bag size:
25 x 17 x 17 cm
Material:
pvc + Aluminium alloy
Style:
Fashion
Closure Type:
Hasp
Item Weight:
1.5kg
Package Include:
1 x Cosmetic bag :
Notes:
1. Please allow 1-3cm measuring deviation due to manual measurement. :
2. Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you! :
Și cumpărătorii aleg