.

.

Spuma de Puzzle Mat EVA Non-Alunecare de Spumă de Centralizare Covorase, Sala de Dans, Plus Gros Cusaturi fără Sudură, Gratuit Combinație GUORRUI (de Culoare : A, Dimensiuni : 32Piece)

Spuma de Puzzle Mat EVA Non-Alunecare de Spumă de Centralizare Covorase, Sala de Dans, Plus Gros Cusaturi fără Sudură, Gratuit Combinație

RON 127.80

Din mărfuri
Disponibil.

▲Material : Ecologic PE material, mat este sănătos și în condiții de siguranță, fără gust, fără formaldehidă, și mai confortabil la domiciliu. ▲Caracteristici : de înaltă rezistență, absorbție de șoc de rebound, anti-coliziune, umiditate-dovada, rezistent la apa, cusaturi fără sudură, izolare fonica, rezistenta la frig, rezistenta la impact, moale si confortabil, rezistent la uzura, usor de curatat, poate fi tăiat. ▲Scena : Gradinita, parc de distracții, camera de zi, dormitor, dormitor, studio de yoga, gimnastică, etc. ▲Caietul de sarcini : 1 bucată, 60x60cm, grosime : 2cm;Singură bucată suprafata : 0.36m2. ▲Va multumim pentru vizita magazinul nostru, dacă aveți orice alte întrebări despre produs, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail înainte de comentarii. ▲De sarcini Numele produsului : Spuma Exercitarea Mat/ Spumă Centralizare Covorase/Puzzle Exercitarea Mat▲Nume Produs : Saltea Podea▲culoare : culoare solidă▲stil : simplu și modern▲Proces : Mașină de țesut▲sezon de utilizare : toate anotimpurile▲funcție de : 1. Atunci când copiii se joacă, ei pot scrie obiecte de diverse forme pentru a stimula dezvoltarea creierului lor și intelectuală development2. Potrivit pentru sporturi de interior, suprafata este moale si confortabil, poate amortiza organism și pentru a preveni leziunile▲metodă de Spălare : se clătește cu apă, ștergeți-l curat, uscat în aer, puteți să-l folosească (în mod eficient a bloca umiditatea solului de la invadarea corpului)▲Dacă ai vreo nemulțumire, vă rugăm să contactați-ne în timp, vom face tot posibilul pentru a face să vă mulțumiți.Dacă este posibil, vă rugăm să ne dea o revizuire bun, și creșterea noastră are nevoie de sprijinul dumneavoastră și de încurajare.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg