.

.

Spuma de Puzzle Mat Copil Crawling Saltea de Spumă de Securitate Centralizare Covorase, EVA Student Camera de Camin Plus Gros, fără Sudură Cusătură GUORRUI (Culoare : B, Dimensiuni : 32Piece)

Spuma de Puzzle Mat Copil Crawling Saltea de Spumă de Securitate Centralizare Covorase, EVA Student Camera de Camin Plus Gros, fără

RON 160.00

Din mărfuri
Disponibil.

▲Material : Ecologic PE material, mat este sănătos și în condiții de siguranță, fără gust, fără formaldehidă, și mai confortabil la domiciliu. ▲Caracteristici : de înaltă rezistență, absorbție de șoc de rebound, anti-coliziune, umiditate-dovada, rezistent la apa, cusaturi fără sudură, izolare fonica, rezistenta la frig, rezistenta la impact, moale si confortabil, rezistent la uzura, usor de curatat, poate fi tăiat. ▲Scena : Gradinita, parc de distracții, camera de zi, dormitor, dormitor, studio de yoga, gimnastică, etc. ▲Metodă de spălare : se clătește cu apă, ștergeți-l curat, uscat în aer, puteți să-l folosească (în mod eficient a bloca umiditatea solului de la invadarea corpului). ▲Dacă ai vreo nemulțumire, vă rugăm să contactați-ne în timp, vom face tot posibilul pentru a face să vă mulțumiți.Dacă este posibil, vă rugăm să ne dea o revizuire bun, și creșterea noastră are nevoie de sprijinul dumneavoastră și de încurajare.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg