.

.

Spuma de Puzzle Mat Impermeabil Anti-Toamna Copilul de Îmbinare Spuma de Centralizare Etaj Matst EVA Acasă, fără Sudură Cusătură GUORRUI (Culoare : D, Dimensiune : 32Piece)

Spuma de Puzzle Mat Impermeabil Anti-Toamna Copilul de Îmbinare Spuma de Centralizare Etaj Matst EVA Acasă, fără Sudură Cusătură GUORRUI

RON 96.40

Din mărfuri
Disponibil.

▲Material : Ecologic PE material, mat este sănătos și în condiții de siguranță, fără gust, fără formaldehidă, și mai confortabil la domiciliu. ▲Caracteristici : grosime anti-drop, noi materii prime, față-verso anti-derapare, bine marginile, rezistent la apa si umiditate-dovada, de reducere a zgomotului zgomotul. ▲Materialul moale de podea este eficient pentru a evita zgomotul, și are, de asemenea, de căldură funcție de conservare pentru a proteja copilul de crawling și rece, să aibă grijă de sănătatea copilului și fericire în fiecare zi. ▲Metodă de spălare : Clătiți cu apă curată, uscată, cu pânză groasă de sac, utilizarea (bloca în mod eficient la sol de apa de la invadarea corpului). ▲Dacă nu primească bunuri în mod normal, sau aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați din timp.Vândute direct de către producător angro.Suport mai multe achiziții.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg