.

.

ZHUAN Masa de Masaj Foaie Seturi de Pat Fusta Valance Foaie cu Fata Respirația Gaura de Pernă Scaun Acoperire pentru Salon de Frumusete cu Fixare Curea-Cer Albastru dimensiuni 60x180cm(24x71inch)

ZHUAN Masa de Masaj Foaie Seturi de Pat Fusta Valance Foaie cu Fata Respirația Gaura de Pernă Scaun Acoperire pentru Salon de Frumusete

RON 141.40

Din mărfuri
Disponibil.

☀Anti-fade si Rezistente la Uzura-Acest Spa Set de Foi Este Anti-decolorare Și Anti-psihiatru, Chiar și Cu Utilizarea de zi cu Zi, Nici o Deformare, Nu pilling.Interiorul Pătură Este 100% Tencel de Bumbac, Care Este Prietenos Cu Pielea Clientului Și Ține De Posibilitatea De a Fi alergie. ☀Smart Material din Microfibra .. Am Ales O Microfibră, Care Este Ușor Pentru Utilizare All-season, foarte Moale La Atingere, Și Este Rezistent La pete.Rămâne în Căutarea Proaspăt Utilizare După Utilizare, se Spală După spălare. ☀Ușor de curățat-Acest pat fusta este masina lavabil pentru o curatare usoara.Pur și simplu tambur uscat cu nr de călcat sau scumpe de curățare este necesar!. ☀Fata de restul gaura-Proiectat cu fata respirația gaură și buzunar lateral pentru telefonul mobil. ☀Centru SPA de LUX, LENJERII de pat SET-culori Frumoase si design simplu va îmbunătăți întregul mediu din camera ta sau spa, Ideal durabil pentru utilizare comercială.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg