.

.

Cabluri & Adaptoare 35m Versiunea 2.0 4K HDMI prin Cablu si Conector &Adaptor cu Amplificator de Semnal (SKU : S-SCS-4613D)

Cabluri & Adaptoare 35m Versiunea 2.0 4K HDMI prin Cablu si Conector &Adaptor cu Amplificator de Semnal (SKU : S-SCS-4613D)

RON 113.60

Din mărfuri
Disponibil.

Vă rugăm să asigurați-vă că cablurile sau adaptor pentru a se potrivi aparat.Dacă coletul a ajuns in deteriorate sau defecte.gratuit înlocui.Vă rugăm să asigurați-vă că cablurile sau adaptor pentru a se potrivi aparat.Dacă coletul a ajuns in deteriorate sau defecte.gratuit înlocui.1. De înaltă calitate și convenabil lungime, asigură un optim de conectare pentru un maxim de transfer de semnal.2. Sprijin de până la rezoluție 4 K.3. Mare de oxigen pur gratuit conductor de cupru pentru conductivitate și fiabilitate maximă.4. Cu cablu HDMI, puteți viziona video, mass-media stream și vizualiza documente prin intermediul TELEVIZORULUI.5. Cablul devine semnalul video prin HDMI standard de ieșire.6. Cablul este necesar pentru cei care ar dori pentru a viziona clipuri video și de a lucra pe marele ecran.7. Vă rugăm să rețineți că TELEVIZORUL dvs. trebuie să aibă HDMI pentru acest cablu pentru a fi compatibile.8. Se aplică la portul de HDTV, home theater, DVD player, PS3/XBOX, Blu-ray, HD DVD, HD video, TV digital, TV PLASMA ,TV LCD, Proiector, aparat Foto, HD-TV, programe TV, set-top box, AV processor, Monitoare, mașină de Joc și așa mai departe.9. Echipat cu un cablu USB pentru alimentarea cu energie a cablu HDMI, și pentru a preveni HDMI de aprovizionare.Tipuri : Cable Cable Lungime : 35 cm Connector : HDMIItem expediate din china.de obicei, nevoie de 15-25 zile.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg