.

.

Pro Hands-Free cu Cască Funcționează pentru Motorola Moto G60 cu Reglabil Boom V5.0 Bluetooth Unic De Reducere A Zgomotului Și Anularea Caracteristici Portable Slim (Negru)

Pro Hands-Free cu Cască Funcționează pentru Motorola Moto G60 cu Reglabil Boom V5.0 Bluetooth Unic De Reducere A Zgomotului Și Anularea

RON 129.98

Din mărfuri
Disponibil.

✅Ultra-Profesionale de Calitate și Ușor de Certificate Compatibil cu Lucrări pentru Motorola Moto G60, zgomot-izolarea oferă sunet de înaltă calitate și-a construit în dual noise cancelling microfoane livra clare de comunicare între tine și apelantului. ✅Pentru Uz Profesional, Bucurați-vă de întâlniri și timp de convorbire la cea mai înaltă calitate.Gestiona cu ușurință cu butonul Multifuncțional vă permite preluare/respingere/pauză/închide un apel sau de muzică și de a activa notificări vocale. ✅Echipat cu DUAL Wireless Versiunea V5 Bluetooth cu Rază Lungă de Tehnologie până la 33 de Metri, oferă o conexiune mai stabilă și mai puțin consumul de energie. ✅Dual de Zgomot-izolarea și anularea IC Cip versiunea 6 oferă sunet de înaltă calitate și built-in microfoane duale livra clare de comunicare între dumneavoastră și apelantul. ✅Este inclus în Cutie de vânzare cu Amănuntul, pachetul include Cablu USB de tarifare pentru scopuri de încărcare, manual de utilizare.USB ÎNCĂRCĂTOR de Perete NU sunt INCLUSE, de a folosi orice Încărcător USB.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg