.

.

YCDJCS Rafturi & Standuri Boxe Standuri Boxe Monteaza Bancă Surround Suportul Constant în Jos Raft Carte Etapă Audio Trepied (Culoare : Negru, Dimensiune : 60cm)

YCDJCS Rafturi & Standuri Boxe Standuri Boxe Monteaza Bancă Surround Suportul Constant în Jos Raft Carte Etapă Audio Trepied (Culoare

RON 19.48

Din mărfuri
Disponibil.

【Sunet de calitate transmisie】 : speaker stand joacă un rol important în a asigura cea mai bună performanță a vorbitorului.Folosind stand vă permite să aud mai bine sunetele, care este foarte potrivit pentru divertisment în casa ta. 【Gros și Stabil】 : sunetul de bază este stabil.Se poate mai eficient de a proteja siguranța de sunet stabil.Bună capacitate de transport. 【Alunecare-dovada】 : audio cadru foloseste un non-alunecare mat, care poate suprima instantanee sari de vibrații de sunet, permițându-vă să se bucure de lumea muzicii cu usurinta. 【Aplicabile faptei】 : proiectarea audio-cadru nu este folosit doar ca un difuzor cu picioarele, dar, de asemenea, ca o cameră de zi opere de artă, decorațiuni interioare, și un versatil moda acasă. 【După-vânzare de servicii】 : produsele Noastre sunt fabrica de vânzări directe, asigurarea calității, magazin plătește o mare atenție la experiența clienților, vom rezolva orice probleme în timp, vă rugăm să ne contactați din timp.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg