.

.

De depozitare a alimentelor recipient de Dozare Orez Găleată Sigilate Cereale Recipient cu Cilindru gradat de uz Casnic Cereale Dispenser pentru Bucatarie 31X34X28CM Alimente prospețime recipient (Culoare : Gri)

De depozitare a alimentelor recipient de Dozare Orez Găleată Sigilate Cereale Recipient cu Cilindru gradat de uz Casnic Cereale Dispenser

RON 263.08

Din mărfuri
Disponibil.

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți!După-vânzare : Dacă aveți orice întrebări sau confuzie, vă rugăm să ne anunțați. Dimensiunile sunt toate măsurată manual, pot exista mici erori în realitate. 【】 CARACTERISTICI inel de etanșare din Silicon, nu este nevoie să apăsați butoanele, suprapuse de plasament, în interiorul contorului, economie de spațiu, scara de fereastră, vizualizare, clasic de potrivire de culoare, și versatil.Mare pentru blaturi, rafturi camara, frigidere, congelatoare, dulapuri, dulapuri, dulap.Păstrați mâncarea uscată și în condiții de siguranță cu aceste pot fi stivuite de alimentare din plastic container de depozitare. Din cauza la lumina probleme, imaginea poate avea un anumit diferență de culoare, vă rugăm să consultați produsul real!După vânzare : bine ati venit la magazinul nostru!Magazinul nostru vă va oferi cu 24-ore customer service on-line.Dacă primiți produsul cu defect, vă rugăm să luați fotografii si sa ne contactati dupa primirea coletului.Se poate deține 10 kilograme de orez. 【De MATERIAL ȘI DIMENSIUNEA】Realizate din PP+gel de siliciu, este sigur și sănătos, durabil, și are o durată lungă de viață.Noi vă va ajuta să rezolve problema și să îndeplinească în termen de 24 de ore.Vom răspuns și de a asigura cel de-al doilea transport sau de rambursare foarte curând. 【DETALII】Ușor pentru a deschide capacul, arcul este proeminentă, este convenabil pentru a deschide capacul și se adaugă cereale.Silicon de etanșare inel de design, uscat și pentru a preveni obiecte străine.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg