.

.

BDRPZX Alimentare Lampă de Încălzire tip Bufet Izolare Lampă Infraroșu Izolare Alimentare Lampă de Self-Service de Încălzire Lampă Lampă de Lectură de Trei Marmura de Culoare de Bază (de Culoare : Aur) (Culoare : Argintiu)

BDRPZX Alimentare Lampă de Încălzire tip Bufet Izolare Lampă Infraroșu Izolare Alimentare Lampă de Self-Service de Încălzire Lampă

RON 1346.50

Din mărfuri
Disponibil.

★ De înaltă calitate materiale : două capete De căldură-conservarea lampa adoptă o baza de marmura, cu o atmosferă elegantă și un grad ridicat de aspectul.De înaltă calitate, galvanizat abajur este durabil, rezistent la temperaturi ridicate, și nu deformate. ★ Ușor de utilizat : soclul becului are o lungă și în condiții de siguranță de sârmă, un intarit furtun universal, care poate fi ajustat în mod liber în toate direcțiile.Utilizarea unui comutator treaptă este sigur, comod și elegant. ★ Distribuție a căldurii gauri : disiparea căldurii găuri sunt distribuite pe suportul de lampă, și disipare a căldurii bec este folosit pentru a extinde foarte mult durata de viață. ★ De înaltă putere : mare putere infraroșu wick are de înaltă eficiență de izolare și de căldură bun efect de izolare, care nu va distruge gustul de mâncare în sine. ★ Domeniul de aplicare : Potrivit pentru restaurante fast-food, cantine, hoteluri, bucatarii, supermarket-uri, brutării, etc., așa că alimente gătite pot fi stocate pentru o perioadă lungă de timp, astfel încât oaspeții se pot bucura de cel mai bun gust de mancare gatita.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg