.

.

Nhlzj XIAOQIANG Vanitatea Machiaj Oglinzi cu Lupa LED Lumini de Hotel de la Baie de Ras Cosmetice, Oglindă Dublă Pliere Brațele Oglinzi de Perete (Culoare : 10x)

Nhlzj XIAOQIANG Vanitatea Machiaj Oglinzi cu Lupa LED Lumini de Hotel de la Baie de Ras Cosmetice, Oglindă Dublă Pliere Brațele Oglinzi

RON 595.72

Din mărfuri
Disponibil.

▲Acesta este un instrument bun pentru dvs. make-up și de ras.Este cea mai buna alegere pentru familie. ▲Oglinda este usor de montat .Fără proceduri complicate,ușor de instalat,Fixate pe perete,stabil și sigur.,LED-uri consumă mai puțină energie și are o durată de viață mai lungă decât în mod normal becurile. ▲Rotativ Oglinda,oglinda poate pivotant la 180 de grade.Atunci când nu este utilizat,acesta poate fi pliat la perete lateral. ▲Față-verso Oglindă cu Mărire,(3 X 5 X 7 X 10 X Pentru selecție)permite confort mare pentru tine să te uiți în detalii pentru a face lucrurile dreapta. ▲Montare pe perete oglinda este un design elegant, care a pliabil funcție.Brațul este de până la 28,5 CM,poate fi extinsă în funcție de necesități.Tip de element : Machiaj Mirror Type : LED Montat pe Perete Baie Mirror Model Numar : X-821 Size : ca imagine shows Feature : Mărire+Normal,Dublu sided Magnification : 3 X 5 X 7 X 10 XMaterial : Alama+Glass Lenses Material : Glass Double Extensie Brat : Pana la 28.5 cm Light : Yes Mirror Forma : Round Size : 8 inch Friendly Sfaturi : Prea departe de mărire oglindă va provoca vertij,cel mai bun distanță este : 3 X : În 30cm5 X : Într-20cm7 X : În 15cm10 X : În termen de 10 cm★Service-magazinul Nostru funcționează în bună-credință și are satisfacția clientului ca scopul său.Noi credem că sunt mulțumiți de calitatea și excelența produselor noastre.Dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Noi vă oferim o soluție satisfăcătoare.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg