.

.

Hello Kitty Centura Acoperi Papusa Mașină Centura de siguranță Acoperă Umărul Confort Pad pentru Copilul Carseat,Drăguț Scaun Universal Curea de pernite pentru Adulți,Copil,Copil Fete,Cadou pentru Crăciun, Anul Nou (Albastru)

Hello Kitty Centura Acoperi Papusa Mașină Centura de siguranță Acoperă Umărul Confort Pad pentru Copilul Carseat,Drăguț Scaun Universal

RON 297.80

Din mărfuri
Disponibil.

✅Centura papusa perna pentru copilul meu pentru a calma oboseala de călătorie pe distanțe lungi și Poate preveni o durere în gât sau umăr atunci când a dormit în mașină. ✅Velcro este atașat la capul și trunchiul pe spate de papusa, astfel încât acesta poate fi ușor de atașat și detașat de la centura de siguranță. ✅Pentru copii care nu le place să-și pună centurile de siguranță, a le ajuta să își folosească centurile de siguranță cu un drăguț păpușă Hello Kitty. ✅Este acoperit cu soft micro-tesatura piele de căprioară pentru a leagăn de cap și gât, umplut cu bumbac PP. ✅Este compatibil cu mașina de spălat și O mărime se potrivește tuturor mașină centura de siguranță.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg