.

.

Socobeta 3 Secțiunea Alunecare Dispozitiv, Moale Desen Feroviar de Sertar Diapozitiv Sertar Alunecare Dispozitiv pentru Bibliotecă Sertare(18 inci Fără Amortizare)

Socobeta 3 Secțiunea Alunecare Dispozitiv, Moale Desen Feroviar de Sertar Diapozitiv Sertar Alunecare Dispozitiv pentru Bibliotecă

RON 42.18

Din mărfuri
Disponibil.

1. Potrivit pentru sertare, sertare de birou, noptiera cu sertare, biblioteca sertare, sertare de bucatarie, etc. 2. Perna, aproape încet, pentru a obține efectul de tăcere. 3. Designul catarama, aproape de o anumită poziție se oprește automat. 4. Fix slot pentru card, alunecare de blocare, previne sertar de deschidere automat. 5. Material otel inoxidabil, poate fi folosit în bucătărie, în baie.Balcon și alte locuri umede. 1. Potrivit pentru sertare, sertare de birou, noptiera cu sertare, biblioteca sertare, sertare de bucatarie, etc. 2. Perna, aproape încet, pentru a obține efectul de tăcere.3. Designul catarama, aproape de o anumită poziție se oprește automat.4. Fix slot pentru card, alunecare de blocare, previne sertar de deschidere automat.5. Material otel inoxidabil, poate fi folosit în bucătărie, în baie.Balcon și alte locuri umede. 6. Dublu bilă din oțel solid, moale desen, echilibru puternic.Specificatii : Stare : 100% Nou Material : otel Inoxidabil Culoare : așa Cum se arată în imagine Dimensiune : Aprox.12", 14", 16", 18"(Opțional) Lista De Pachete : 2*Șină De Ghidare 6*Șurub.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg