.

.

Metal Cărucior Cârlig Negru Stroller Hook Profesionale, Carucioare Pentru Copii, Oferindu-Mai Transportă În Spațiu(Piele Hook, Alte)

Metal Cărucior Cârlig Negru Stroller Hook Profesionale, Carucioare Pentru Copii, Oferindu-Mai Transportă În Spațiu(Piele Hook, Alte)

RON 18.78

Din mărfuri
Disponibil.

Cârlig de Metal, de Material de Mare, Ferm Și Durabil, NU Aluneca cu Ușurință, Convenabil Pentru Viața Ta.Se Atașează Cu Ușurință La Orice Cărucior Mâner Pentru A Da Rapid Mai Transportă În Spațiu.Un Minunat Cârlig Pentru Un Sac De Scutec, Geanta Sau Orice Vrei Să Agățat Pe Un Cărucior.O Rotație De 360 De Grade Profesionale Cârlig Accesoriu Special Conceput Pentru Carucioare Pentru Copii.Acesta Este Un Mod Excelent De A Elibera Mâinile Tale, Astfel Încât Să Puteți Împinge Căruciorul În Loc De A Deține Mai Multe Pungi.Caracteristică : 1. O Rotație De 360 De Grade Profesionale Cârlig Accesoriu Special Conceput Pentru Carucioare Pentru Copii.2. Cârlig de Metal, de Material de Mare, Ferm Și Durabil, NU Aluneca cu Ușurință, Convenabil Pentru Viața Ta.3. Se Atașează Cu Ușurință La Orice Cărucior Mâner Pentru A Da Rapid Mai Transportă În Spațiu.4. Un Minunat Cârlig Pentru Un Sac De Scutec, Geanta Sau Orice Vrei Să Agățat Pe Un Cărucior.5. Acesta Este Un Mod Excelent De A Elibera Mâinile Tale, Astfel Încât Să Puteți Împinge Căruciorul În Loc De A Deține Mai Multe Pungi.Caietul De Sarcini : Stare : 100% De Brand Nou Element De Tip : Cărucior Pentru Copii Cârlige Material : Pu, Metal Color : Black Package Lista : 2 X Cărucior Cârlige.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg