.

.

AutoBrush pentru Copii Strawberry Dentare ața dentară - Primul Nano-hap (Nano Hidroxiapatită) Infuzat Ata Ponturi (2-Pack)

AutoBrush pentru Copii Strawberry Dentare ața dentară - Primul Nano-hap (Nano Hidroxiapatită) Infuzat Ata Ponturi (2-Pack)

RON 28.98

Din mărfuri
Disponibil.

Capsuni Infuzat Filet : Infuzat cu adevărat aroma de capsuni pentru a promova adoptarea de obiceiuri sanatoase.Distracție și Design Ergonomic : Adorabil, girafa în formă de ața dentară veni în galben, verde și albastru.Eco Friendly și Responsabile Social : Nostru ața dentară sunt realizate din PLA & PBAT derivat din amidon de porumb și alte plante.Acestea sunt biodegradabile și mai sigur pentru planeta noastră decât alte produse similare.Liber de PFA si BPA.Ultra-Robust Fir : Cu fir de ața dentară este fabricat din UHMWPE, una dintre cele mai puternice fibre din lume, asigurând fara dureri de cap cu papirus sau fire rupte.Promovează starea de Sănătate a gingiilor : Ajuta la eliminarea alimentare și placa în timp ce lupta cu respiratia urat mirositoare.A crea o viață întreagă de obiceiuri bune pentru micutul tau cu o abordare modernă pentru îngrijire orală.Auto Brush pentru Copii Strawberry Dentare ața dentară dispune de un unic girafa de proiectare asociat cu easy-glide, cu aromă de căpșuni fir.Ia folosirea atei dentare la nivelul următor cu hidroxiapatită-infuzat fir.O comună și eficientă de fluor alternative, hidroxiapatita este renumit pentru remineralizant dintilor, prevenirea și chiar vindecarea existente cavități. 1. Țineți mânerul și ghida ușor ața dentară între fiecare dinte. 2. Asigurați-vă că pentru a îmbrățișa într-o parte a dintelui și apoi cealaltă, evitând împingând în jos pe linia gingiei. 3. Repetați pe toți dinții.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg