.

.

CUNCUI 8pcs Microfibră de Curățare Pânză, Premium Microfibră Pânză de Curățare pentru Ochelari, Potrivit pentru Lentilă aparat de Fotografiat, Telefoane mobile, Ochelari de vedere, Laptop-uri, Bijuterii. (Negru 6 x 7)

CUNCUI 8pcs Microfibră de Curățare Pânză, Premium Microfibră Pânză de Curățare pentru Ochelari, Potrivit pentru Lentilă aparat de Fotografiat,

RON 9.36

Din mărfuri
Disponibil.

【Premium material】Premium microfibră pânză de curățare pentru ochelari, moale, durabil, material microfibra.Bună capacitate de a absorbi și elimina praf, grăsime, pete, amprente și murdărie. 【Utilizarea în condiții de siguranță】Specializată în producția de fibre ultrafine o cârpă moale și confortabil, fiabile de calitate, puteți să fiți siguri de a utiliza.reutilizabile, ușor să se spele și uscare rapidă, nu Lasă zgârieturi, pete, urme sau scame. 【Multi-funcție】 din Microfibra este potrivit pentru orice suprafață fină, cum ar fi ecran de telefon mobil, telefon inteligent, ecran tactil, lentilă aparat de fotografiat, lupa, telescopul, bijuterii, produse electronice, etc. 【Moale și durabil】Moale și fină pânză este confortabil, ușor de utilizat și durabil.acest tip de lentile servetele pentru ochelari Se salvează mai multe deșeuri inutile.Acesta este cel mai bun pariu. 【100% Satisfacție de garantare】Dacă nu sunteți mulțumit cu comanda dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați prin intermediul serviciului de Mesaje, iar noi vă va oferi cu un 100% soluție satisfăcătoare în termen de 24 de ore.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg