.

.

Bamjour Aragaz Arzător de Acoperire, Aragaz Pad Plită Protector Reutilizabile Aragaz Curățare, Saltea de Bucătărie, Aragaz Curățare Ordonat(8pcs Negru)

Bamjour Aragaz Arzător de Acoperire, Aragaz Pad Plită Protector Reutilizabile Aragaz Curățare, Saltea de Bucătărie, Aragaz Curățare

RON 37.60

Din mărfuri
Disponibil.

Proteja substanțe uleioase de la debordant și acumularea pe suprafața de aragaz în timpul procesului de gătire.Capacul de la aragaz se lipeasca și poate fi ușor ajustat pentru a realiza o potrivire perfecta.Utilizarea produselor alimentare-materiale de calitate, sigure și durabile, fara miros, utilizarea pe termen lung.Usor de instalat, poate fi modificat pentru a se potrivi diferite aragaz, și pot fi ușor îndepărtate în timpul procesului de curățare.Reutilizabile, de a păstra suprafața de aragaz curat, excelente antilipire proprietăți, și puteți curăța cu ușurință petele de ulei și petele de pe suprafața.Caietul de sarcini : Tip de Element : Aragaz Pad Material : Pânză de Fibra de Sticla Compozit PTFE cu Strat PTFE Greutate : Aprox. 95g / 3.4 oz Dimensiune Produs : Aprox. 27x27cm / 10.6x10.6 Lista de pachete : 8 x Aragaz Pad Notă : 1. Vă rugăm să permiteți-01 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere. 2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real.Vă rugăm să luați cea reală ca standard.

Despre produs

Item Type:
Gas Stove Pad
Material:
Glass Fiber Cloth Composite PTFE Resin with PTFE Coating
Weight:
Approx. 95g / 3.4oz
Product Size:
Approx. 27x27cm / 10.6x10.6in
Package List:
8 x Gas Stove Pad :
Note:
1. Please allow 01 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
Și cumpărătorii aleg