.

.

Fotografie aparat foto rucsac Barbati Geanta Mesager Crossbody, Umăr 15.6 Inch Laptop Epocă Panza Servieta Ghiozdan pentru Muncă, Școală de Călătorie de zi cu Zi Folosim mai Multe Buzunar sac de aparat de fotografiat ( Culoare : Gri )

Fotografie aparat foto rucsac Barbati Geanta Mesager Crossbody, Umăr 15.6 Inch Laptop Epocă Panza Servieta Ghiozdan pentru Muncă, Școală

RON 65.98

Din mărfuri
Disponibil.

Se Potrivesc Perfect : design Special pentru a se potrivi oferă o protecție adecvată pentru camera foto. 1. Capacitate mare : dimensiunea externă este de aproximativ 40 x 35 x 13 cm (L x H x W);principalele sac se potrivește de până la 15.6" laptop, hârtie A4 fișiere.Laptop-ul/tableta compartiment se potrivește de până la 13"laptop; Greutate : 0.86 kg. 2. Calitatea și Durabil : De messenger bag este fabricat din material de panza durabil și de calitate frumos PU tapiterie din piele la exterior. 3. Multi-Compartiment : panza geanta de laptop este de epocă și multifuncțional, cu o mulțime de buzunare. 1 buzunar cu fermoar în partea din față a capacului; 1 buzunar cu fermoar sub clapa care este echipat cu 3 pen sloturi, sloturi pentru carduri; 1 principal mare cu fermoar buzunar : 1 interior buzunar cu fermoar; interior 1 pernă căptușită pentru laptop compartiment, 1 buzunar cu fermoar spate.14-inch laptop, portofel, snacks-uri, bilete și revista va toate se potrivesc confortabil cu loc pentru add-on-uri. 4. Convenabil : catarame pe clapa de top este snap magnetice, ușor de a deschide și a închide punga și păstra totul în siguranță.La buzunar cu fermoar pe clapa de top poate pune biletele și pașaportul pentru acces ușor.Bretele sunt reglabile, lățimea sa este de aproximativ 5,1 cm/2.0 inch, lungimea sa este de aproximativ 70cm/27.6 inch-142cm/55.9 cm.Simplitatea arata si marimea perfecta face ideal pentru utilizarea de zi cu zi, în aer liber, de călătorie, naveta sau excursie scurtă.1. Capacitate mare : dimensiunea externă este de aproximativ 40 x 35 x 13 cm (L x H x W);principalele sac se potrivește de până la 15.6" laptop, hârtie A4 fișiere.Laptop-ul/tableta compartiment se potrivește de până la 13"laptop; Greutate : 0.86 kg.;2. Calitatea și Durabil : De messenger bag este fabricat din material de panza durabil și de calitate frumos PU tapiterie din piele la exterior.;De asemenea, un mare cadou pentru prieteni, familie, bărbați sau femei.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg