.

.

KEEPREAL Crăciun Fericit Elemente -B 2 buc Impermeabil Umed Sac de Scutec Umed Saci de Mare Capacitate Lavabile Refolosibile pentru Costume de baie Umede,Murdare, Haine de Sport, Scutece,produse Electronice,articole de Toaletă.

KEEPREAL Crăciun Fericit Elemente -B 2 buc Impermeabil Umed Sac de Scutec Umed Saci de Mare Capacitate Lavabile Refolosibile pentru

RON 15.98

Din mărfuri
Disponibil.

Puteți reveni acest produs pentru orice motiv : nu există taxe de transport.Elementul trebuie să fie returnate în stare nouă și nefolosite.Du-te la Ordinele Dumneavoastră de a începe returul.Imprimare revenirea etichetă de expediere.Nava asta!.Puteți reveni acest produs pentru orice motiv : nu există taxe de transport.Elementul trebuie să fie returnate în stare nouă și nefolosite.Du-te la Ordinele Dumneavoastră de a începe returul.Imprimare revenirea etichetă de expediere.Nava asta!. 290 diagonal pânză impermeabilă.Importate. ➤DOUĂ PIESE DE DIMENSIUNI11.8x14.2in; 5.9x8.7in. ➤MATERIAL DESCRIERE-290 diagonal pânză impermeabilă,full-față de imprimare. ➤MULTIPLE UTILIZĂRI-De dimensiuni mari poate fi folosit ca depozitare pentru scutece, costume de baie, prosoape de plajă, sport, costume de baie, etc. Bucăți mici sunt potrivite pentru cote și se termină, cum ar fi lenjerie de corp, articole de toaletă, ciorapi si produse cosmetice.Dublu compartiment cu fermoar face mai ușor pentru a separa murdare și scutece curate sau alte obiecte ude. ➤PROTECȚIA MEDIULUI-Impermeabil, reutilizabile, o mai bună alternativă la pungile de plastic. ➤UȘOR DE CURĂȚAT-Rutină de spălat, se spală la mașină, spălare de mână, și apoi se usucă.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg