.

.

2X Magnetic Comutator Reed Normal Deschis Închis NC NICI o Ușă Fereastră de Alarmă de Securitate/Magnetic Comutator Ușă/Contact Magnetic Switch/Comutator Reed,DC 3V la 12v Lampa(Alb)

2X Magnetic Comutator Reed Normal Deschis Închis NC NICI o Ușă Fereastră de Alarmă de Securitate/Magnetic Comutator Ușă/Contact Magnetic

RON 19.98

Din mărfuri
Disponibil.

Acestea sunt ideale pentru protejarea ușilor,montate pe Suprafata de contact magnetic, ideal din lemn ușă sau o fereastră de utilizare. ➤【Protecție de siguranță】 : Contact Magnetic senzori pot fi adăugate la un fir existente Sisteme de Alarmă.etc,Mare pentru pick-up-uri cu alunecare fereastra din spate. ➤【De sarcini Numele produsului】 : Magnetic Ușă Swith; Culoare : alb; Material : Anti-foc material ABS.În caz contrar, caracteristici de lucru de ușa magnet va fi schimbat și posibile acțiuni greșite. 2 : magnet parte este instalat pe mobile ușă și fereastră. 3 : ușa magnet ar trebui să fie departe de câmp magnetic puternic sursa de interferență, cum ar fi un transformator. 5 : Acestea sunt ideale pentru protejarea uși, ferestre și usi de balcon și orice dispozitiv de deschidere, cum ar fi un sertar sau dulap de exemplu.Contactele magnetice sunt perfecte pentru utilizarea în situații în care acesta nu este potrivit pentru a se potrivi senzori PIR, de exemplu în cazul în care există animale de companie sau animale. ➤【Pachetul de Conținut : 2 Seturi x Magnetice Usa Swith; Dimensiune : 55*12.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg