.

.

Chenyouwen Telefon Mobil Caz Retro Mare de Ulei de Partea Orizontală Caz Flip cu Suport & Sloturi pentru Carduri si Portofel pentru Huawei P Inteligente/Bucurați-vă de 7S(Negru) (Culoare : Gri)

Chenyouwen Telefon Mobil Caz Retro Mare de Ulei de Partea Orizontală Caz Flip cu Suport & Sloturi pentru Carduri si Portofel pentru

RON 64.80

Din mărfuri
Disponibil.

Capacul Barei De Protecție.Greu De Cazuri.Telefon Mobil Cazuri.Incarcator Cazurile De Acoperire.Caz Din Piele Scratchproof Caz De Protecție. 100% de Înaltă Calitate și Preț Bun Telefon Capacul din spate Buna Performanta instalarea Corectă este important pentru utilizarea cu succes.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând dacă există orice întrebare.1. Simplu și ușor, confortabil, ușor de transportat. 2. Flip stand de design set la usurinta pentru vizualizare pe orizontală. 3. Funcționale sloturi pentru carduri,Portofel și să stea ,convenabil pentru utilizarea . 4. Acces facil la toate porturile si butoanele fara a scoate caz. 5. La primirea semnalului de bine.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg