.

.

Melodia Radio Flyer Triciclu Copil Cărucior Copil Bicicleta Tricicleta Bicicleta Băiat și Fată cărucior Multifuncțional Gard de Siguranță (Culoare : Culoare)

Melodia Radio Flyer Triciclu Copil Cărucior Copil Bicicleta Tricicleta Bicicleta Băiat și Fată cărucior Multifuncțional Gard de Siguranță

RON 557.06

Din mărfuri
Disponibil.

♥[3 in 1] : 3 în 1 este potrivit pentru 1-3-6 ani copilul vechi, puteți să-l utilizați pentru o lungă perioadă de timp pe măsură ce copilul crește. ♥[Shift control flexibil de direcție] : Ușor de a controla mâna tija de împingere pentru direcția de conducere. ♥[Apăsare de ajustare a înălțimii] : crosa pot fi ridicate în mod liber, și amândoi părinții pot regla înălțimea care le convine. ♥[Scaunul poate fi ajustat] : este convenabil pentru a regla unghiul potrivit pentru copil. ♥[3 viteze de ajustare tent] : Acesta poate fi umbrită, și poate fi protejat prin ajustarea și multi-unghi. ● pentru că bicicleta este foarte sigur, ușor de transportat și de stocare, în scopul de a asigura siguranța copilului, a fost aranjat astfel încât să nu cadă non-alunecare pedale și bancheta din spate.Puteți avea grijă de copilul oricând, oriunde.Nume produs : Copii tricycle Age : 1-3-6 ani old Material : carbon steel Product greutate : 8.7 kg Color : violet, albastru, color Size : 58 X90 X90 CMProduct caracteristici : greutate redusa, absorbție de șoc, rezistență la uzură.Notă : 1. recomandările producătorului este de 1-6 ani, vă recomandăm să alegeți înălțimea copilului dumneavoastră.2. îmbrăcăminte îmbrăcăminte de protecție, nu ar trebui să fie utilizate pentru transport.3. Vă rugăm să utiliza sub directa supraveghere a unui adult.4. În cazul în care copiii sunt prea tineri, ei sunt dezechilibrate, până când nu au un control bun al tricicleta, părinții ar trebui să acorde mai multă atenție copiilor.5. Atunci când se efectuează măsurători manuale, deoarece produsul erori sunt incluse tricicleta doar unele de culoare.Acest produs de 1-3 Cm.Te rog, diferite de afișare, care se sho.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg