.

.

ROIY Patru Roți față-Verso de Calificare basculanta Auto 2.4 Ghz rezistent la apa Anti-Picătură de Încărcare de Control de la Distanță Masina Amfibie Masina Control de la Distanță Jucărie pentru Copii Baiat Cadou (Culoare : 1 Baterie)

ROIY Patru Roți față-Verso de Calificare basculanta Auto 2.4 Ghz rezistent la apa Anti-Picătură de Încărcare de Control de la Distanță

RON 96.20

Din mărfuri
Disponibil.

- Acest tur de forță masina are un design închis care imbunatateste rezistenta la apa si permite masina tur de forță pentru a călători în apă. - Se adoptă 2.4 Ghz control de la distanță pentru un control precis, de la distanță de control de la distanță este în prezent, nici o frecvență de tranziție, și până la 60m de la distanță de control de la distanță de pe teren. - Corpul este fabricat din ABS plastic verde, care este dur și gros, rezistent la cădere și crashing, și îmbunătățește viața de jucărie. - Anvelope de cauciuc, cauciuc piesa cu anvelope de configurare, clar textura anti-alunecare. - Acest tur de forță masina are un corp de scurgere care elimină apa în mașină, părțile protejează și prelungește viața. - Brand : Wynkl - clasificarea de Culoare : albastru, rosu - Material : ABS - Dimensiuni de jucărie : lung*latime*inaltime(22cm*21cm*11cm)- Ambalare dimensiune : lung*lățime*inaltime(30.5 cm*19cm*26.7 cm)- Aplicabile varsta : 8+- Jucarie baterie : 6 V 700m Ah - timp de Incarcare : 3 ore - Utilizarea de timp : 15-20 minute - Functie : rezistent la apa - a se Adapta la locul de desfasurare : nisip, pământ, apă de suprafață, pășuni - control de la Distanță modul : gamepad - control de la Distanță semnal : 2.4 Ghz - Telecomanda baterie : 2*1.5"AA"baterie - Telecomanda distanta : 60m teren, apă 35m Package Incluse : 1* control de la distanță car1* de la distanță control1* baterie reîncărcabilă pack1* cablu de date USB.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg