.

.

CHENZHIQIANG de Reparare cu piese de Schimb de Mare Baterie Capac Spate cu Lentilă aparat de Fotografiat pentru Huawei Mate 30 Lite (Culoare : Twilight)

CHENZHIQIANG de Reparare cu piese de Schimb de Mare Baterie Capac Spate cu Lentilă aparat de Fotografiat pentru Huawei Mate 30 Lite

RON 60.20

Din mărfuri
Disponibil.

Telefon Mobil Capacul Din Spate.Baterie Capac Spate.Piese De Schimb Capacul Din Spate.Reparare piese de Schimb.Protecție perfectă accesorii pentru smartphone. 1. Capacul din spate înlocuire pentru Huawei2. Înlocui rupte sau inaplicabilă înapoi capacul carcasei cu unul nou 3. Fiecare element a fost verificată și în stare bună înainte de expediere 4. Recomandăm o instalare profesională.Noi nu va fi responsabil pentru orice daune la telefonul mobil/telefon mobil pe care le pot provoca în timpul schimbarea de înlocuire parts1. Capacul din spate înlocuire pentru Huawei Mate 30 Lite2. Înlocui rupte sau inaplicabilă înapoi capacul carcasei cu un nou one3. Fiecare element a fost verificată și în stare bună înainte de shipping4. Se potrivesc complet și de muncă.5. Recomandăm o instalare profesională.Noi nu va fi responsabil pentru orice daune la telefonul mobil/telefon mobil pe care le pot provoca în timpul schimbarea de piese de schimb.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg