.

.

Telefon mobil Caz de Mare pentru Huawei Honor 10 Lite Vițel Textura Cataramă Magnetică Orizontală Flip din Piele de Caz cu Suport & Sloturi pentru Carduri si Portofel & Rama Foto (de Culoare : Rose de Aur)

Telefon mobil Caz de Mare pentru Huawei Honor 10 Lite Vițel Textura Cataramă Magnetică Orizontală Flip din Piele de Caz cu Suport &

RON 81.40

Din mărfuri
Disponibil.

Capacul Barei De Protecție.Greu De Cazuri.Telefon Mobil Cazuri.Incarcator Cazurile De Acoperire.Caz Din Piele Scratchproof Caz De Protecție. 100% de Înaltă Calitate și Preț Bun Telefon Capacul din spate Buna Performanta instalarea Corectă este important pentru utilizarea cu succes.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând dacă există orice întrebare.1. Design-ul este precis, și tocmai se potriveste pentru telefonul tău.2. Fabricat din piele PU și TPU material, se poate lucra pentru o lungă perioadă de timp. 3. Flip stand de design set la usurinta pentru vizualizare pe orizontală.4. Funcționale sloturi pentru carduri, stand ,portofelul și rama foto, convenabil pentru utilizarea.5. În mod adecvat protejează dispozitivele normal de zgârieturi, murdărie, uzură.6. Toate butoanele și porturile sunt ușor de accesat.Notă : produsul real este supusă titlul model, modelul masina din imagine este doar pentru efect de referință.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg