.

.

Scaun cu rotile Centura de siguranță Medicală Restricții Curele Pacienții Cares Ham de Siguranță Scaun Talie Curea transversală pentru Vârstnici (Albastru)

Scaun cu rotile Centura de siguranță Medicală Restricții Curele Pacienții Cares Ham de Siguranță Scaun Talie Curea transversală pentru

RON 25.96

Din mărfuri
Disponibil.

1. Moale scaun cu Rotile Perna Centura, Conceput pentru persoanele care au nevoie de o centură de siguranță în timp ce într-un scaun cu rotile. 2. Talie si abdomen de protecție de reținere, pentru a preveni pacientul se încadrează și anti-alunecare. 3. Utilizarea obiectului : Cei care sufera de spasticitate, convulsii, sau cei care sunt la risc de a cădea din scaunul cu rotile. 4. Scaun cu rotile catarama centurii de siguranță se atașează cu ușurință și se desprinde, de blocare în siguranță, și eliberarea, pur și simplu, doar ca vehicul centurile de siguranță. 5. Curele sunt destinate a fi utilizate la pacienții care sunt capabili de a elimina fără ajutor - Nu sunt destinate a fi utilizate ca o reținere!.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg