.

.

HWBB Usi Etaj de Tranziție Benzi de Lemn cu Țiglă, 10 cm / 4 cm din Aliaj de Aluminiu Pragul Ușii Tăiate Benzi Tapiterie, Cuttable Interior Covor de Tranziție Trim Laminat (Culoare : Negru)

HWBB Usi Etaj de Tranziție Benzi de Lemn cu Țiglă, 10 cm / 4 cm din Aliaj de Aluminiu Pragul Ușii Tăiate Benzi Tapiterie, Cuttable

RON 47.98

Din mărfuri
Disponibil.

❁ Grele Aliaj de Aluminiu Material – tranziția De bandă este fabricat de înaltă calitate din aliaj de aluminiu extrem de durabile, rezistente la coroziune și rezistent la rugină, încă puternic ușor. ❁ De Aplicare – este potrivit pentru pragul de tranziție în cazul în care diferența de înălțime între covor / podea și sol se află la 0,8 cm (0.3 inch) la 4 cm (1,6 inci). ❁ Aplicație multifuncțional – nu este numai potrivit pentru pragul de tranziție între covor și podea gresie, podea cu covor, covor de podea și marginea tunderea decor, dar, de asemenea, pentru decor de perete fuste și marginile cadrului. ❁ Usor de instalat – Pumn-gratuit cu superglue de instalare vă permite pentru a elimina probleme de perforare și de a face instalarea mai ușoară. ❁ Taie la Dimensiune – taie cu Ușurință cu ferăstrău pentru a crea o dimensiune personalizată, care se potrivește perfect în orice spațiu.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg