.

.

HPGJLEE 100BUC -Nit Nuci, M4 Oțel Carbon Metric de Piuliță Nit Sortiment Kit, tv cu Cap Filetat Introduce Nutserts Asorta,pentru Automobile, Mobilier, Decorațiuni Electrice și Produse Industriale (M4)

HPGJLEE 100BUC -Nit Nuci, M4 Oțel Carbon Metric de Piuliță Nit Sortiment Kit, tv cu Cap Filetat Introduce Nutserts Asorta,pentru Automobile,

RON 13.98

Din mărfuri
Disponibil.

【DIMENSIUNEA ȘI CANTITATEA】 –dimensiunea acestor nituri piulita M4 este metric.Cantitatea totală este de 100buc. 【Materiale de calitate】 – Realizate din materiale din oțel carbon, nit nuci au duritate mare și o mare rezistență la coroziune, care sunt durabile și non-deformabil.Cu cele mai bune tehnici de fabricație, nit nuci au o suprafață netedă, fără bavuri suprafață. 【Mare de Design】 – Nostru nit nuci sunt striate având plat și adânc fir, care sunt ușor de a stabili și anti-alunecare eficient. 【Gamă largă de Utilizări】 – utilizate pe scară Largă în automobile, mobilier, decorațiuni interioare, electrice și produse industriale, potrivite pentru o varietate de ocazii, acesta poate fi utilizat în aer condiționat, stingere a incendiilor, gaz, etc și poate fi, de asemenea, utilizat în medicină băutură alimentară industria chimică și foi de metal. 【După-vânzare de Servicii】 - Suntem siguri de calitatea produselor noastre.Vă rugăm să contactați-mă dacă aveți orice probleme cu privire la produsul nostru.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg