.

.

MEETCUTE 120 BUC Ornament de Crăciun Cârlige - 2 Timp de Crăciun Decorare Copac Sârmă de Metal S-o Formă de Spirală Vacanță de Crăciun Ornament Cuier Cârlige pentru Agățat Decoratiuni (120pcs de Aur)

MEETCUTE 120 BUC Ornament de Crăciun Cârlige - 2 Timp de Crăciun Decorare Copac Sârmă de Metal S-o Formă de Spirală Vacanță de Crăciun

RON 19.98

Din mărfuri
Disponibil.

????【120 BUC Ornament Cârlige】 : de Crăciun Decorativ din Metal Ornament Cârlige include 120 de cârlige pentru decoratiuni. ????【Cârlige】 Dimensiune : cârligele sunt 2" x 1" și-a făcut de flexibil sârmă de metal, astfel încât acestea pot fi folosite pentru orice dimensiune ornamente.De asemenea, puteți utiliza aceste pentru agățat fulgi mari de zăpadă într-o fereastră sau orice alt decor de sezon, care are nevoie de un pic de fler. ????【Frumos ornamente umerase】 : Folosiți-le pe pomul de Crăciun sau coroană de flori pentru a afișa drăguț lucru mic, agățat baubles de Crăciun, bile de Crăciun,felinare sau alte decorațiuni pentru bradul de Crăciun,etc. Se va adăuga o mare frumusețe la petrecerea ta și acasă decoratiuni. ????【Cantitate suficientă】 : Pachet de 120 de bucăți de metal de ornament cârlige, suficient pentru tine de a decora brazi de Crăciun,agățat ornamente de Crăciun pe copac în acest sezon de vacanță. ????【Practice Cadouri de Craciun】Fiecare familie avea nevoie de ea în această vacanță.Cadou practic pentru familie, prieteni și colegi.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg