.

.

Versatil și Ușor de a stabili cu Rotile de Curea, Reglabil în Vârstă scaun cu Rotile Scaunului Centura de Siguranță Curea Pacienții îi Pasă(verde)

Versatil și Ușor de a stabili cu Rotile de Curea, Reglabil în Vârstă scaun cu Rotile Scaunului Centura de Siguranță Curea Pacienții

RON 49.78

Din mărfuri
Disponibil.

✅Respirabil și confortabil : utilizarea de tesatura de bumbac este moale si respirabil, care permite utilizatorilor pentru a obține o mai bună îngrijire. ✅Potrivit pentru multe scenarii : potrivit pentru familii, spitale, sanatorii și în alte instituții. ✅Excelent efect anti-alunecare : utilizate în principal să se stabilească și pentru a preveni în vârstă de alunecarea atunci când stă într-un scaun cu rotile sau scaun. ✅Combinație de siguranță și confort : fără sudură de îmbinare poate spori siguranța, extinde pernă de pânză și burete în interiorul pernă de pânză pentru a face mai sigur și mai confortabil. ✅Utilizarea de țesături de înaltă calitate este mult mai durabil : utilizarea de Oxford pânză țesături, materiale de înaltă calitate, rezistent la uzura, impermeabil și rezistent.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg