.

.

Pliabil Încărcător Wireless, 18W 3 în 1 de Încărcare Rapidă Wireless Station pentru iPhone 13/12/11 Serie/XR/X/Xs/8 Plus, Încărcare Dock/Stand pentru iWatch SE/AirPods 2/Pro(Alb)

Pliabil Încărcător Wireless, 18W 3 în 1 de Încărcare Rapidă Wireless Station pentru iPhone 13/12/11 Serie/XR/X/Xs/8 Plus, Încărcare

RON 73.98

Din mărfuri
Disponibil.

TECH EXPERT AJUTOR : Real experți disponibil 24/7 pentru a vă ajuta cu set-up, probleme de conectivitate, troubleshooting și mult mai mult. . [Convenabil de încărcare] Trei-în-unul încărcător wireless suportă încărcarea simultană a i Phone, Air Pods, și Apple Watch.Rapid încărcător wireless va intra wireless era cu tine.Spune la revedere de la murdar fire încurcate și nu mai trebuie să vă faceți griji despre conectarea și deconectarea. [Cele mai recente upgrade] de design Modernizat, dedicat 9 V/2 A putere constantă DC3.5 port încărcător de alimentare, de încărcare fără fir este sigură și rapidă, și puterea este stabilă.Potrivit pentru acasă, la birou, de călătorie, etc. [Compatibil cu mai multe dispozitive] i Phone13, 13 Pro, 13 Mini, i Phone 12, 12 Pro/Pro Max, i Phone 11/11 Pro/Pro Max, i Phone X/ XS/ XS Max/ XR, i Phone 8/8 Plus; [Apple] i Watch 6/5/4 /3/2/1/se; Air Pods Pro/2 [SAMSUNG] Samsung Galaxy S10/S10+, S9/S9+, S8/S8+, S7/S7 Edge, S6 Edge Plus, Note 10, etc. [Design pliabil] compact, design pliabil, este ușor de transportat și depozitat.Când reglabil încărcare bord se încarcă telefonul mobil, puteți obține cel mai ideal vedere atunci când vizionarea clipurilor video și jocuri.La aspect rotunjit se potrivește perfect telefonul caz. [Va ajunge] trei-in-one wireless stand de încărcare, adaptor AC cu 40 inch, cablu de încărcare, ghid de utilizare, rafinat cutie de ambalaj, de un an de stres-free de garanție și un serviciu bun client de la Shanhuxu.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg