.

.

Bscame Banca de Putere mai Mic și mai Ușor Acumulator Extern Ultra-Compact, de Mare Viteză de Tehnologie de Încărcare Încărcător Portabil 8000mAh pentru iPhone13 12 11 X 8 Plus,Samsung Galaxy și Mai mult(Roșu)

Bscame Banca de Putere mai Mic și mai Ușor Acumulator Extern Ultra-Compact, de Mare Viteză de Tehnologie de Încărcare Încărcător Portabil

RON 33.30

Din mărfuri
Disponibil.

✅Noroc, puterea noastră de banca este un Cadou minunat pentru familiile și prietenii.Bscame doresc fericire în fiecare zi. ✅Dacă ai fi supărat despre bruscă de putere în timpul vorbind cu iubitul tau, 10.000 m Ah încărcător portabil poate rezolva problema ta cu capacitatea de a încărca complet telefonul de 5 ori,se adaugă aproximativ 50 de ore de timp navigarea pe web. ✅Nu va place sa ies cu o bancă de putere la fel de voluminoase ca o caramida.Am dezvoltat cea mai mică bancă de putere, care este doar jumătate din dimensiunea normală a i Phone 13, astfel încât să puteți pune cu ușurință în buzunar. ✅Desigur, dacă nu doriți să încărcați la un melc spațiu.Vom adopta QC 2.0 de încărcare rapidă tehnologie care poate ajunge la o putere totală de până la 3 A, puteți încărca complet telefonul în mai puțin de 50 de minute.Acesta poate suporta 2 iesiri USB, la un moment dat, un fulger, micro și interfață de Tip C 3 porturi de intrare. ✅În ciuda sale de funcționalitate superioară, oglinda cu efect de coajă este high-end, la modă, și perfect pentru a utiliza ca o oglindă.Și intelectuale digitale de afișare volum poate ajunge la o precizie de 1%. ✅Bscame sistemului de siguranță asigură protecția completă pentru tine și dispozitive,Și ce e mai mult,îngrijorarea noastră-gratuit garanție de 24 luni și prietenoasă client service.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg