.

.

Fpoqbod Albirea Dintilor Lichid pentru Dinti Sensibili, Albire Dinti Oral Lichide, apă de gură, de Curățare Pete 30ml (Alb)

Fpoqbod Albirea Dintilor Lichid pentru Dinti Sensibili, Albire Dinti Oral Lichide, apă de gură, de Curățare Pete 30ml (Alb)

RON 49.98

Din mărfuri
Disponibil.

【Scoateți Ani de Petele】Indeparteaza petele de dus de la fumat, consumul de ceai sau cafea într-un mod mai eficient, albeste dintii galbeni complet pentru un plin de curat-gura experiență. 【Profesionale de Calitate și la prețuri Accesibile】Noastre de albire pix este perfect la domiciliu soluție de calitate premium de albire.Nu este nevoie pentru a vizita la dentist pentru scumpe și dure tratamente de albire. 【Super-convenabil și ușor de utilizat】Doar 3 pași simpli și de a face dintii înălbitor.Se aplică pe dinți, așteptați 30 de minute și apoi se dezvăluie.Albirea dintilor poate fi văzut într-o singură utilizare.E super-compact design pentru tine de a utiliza la domiciliu, la birou, de conducere, de călătorie, oricând și oriunde. 【Sigur de Utilizat, Ușor de Transportat】 Conceput pentru a fi sigure si eficiente chiar și pentru persoanele cu dinti sensibili (Blând pe dinți dur cu petele). 【100% Satisfacție de Garantare】Ne va fi de 100% responsabil pentru client folosind experiența, și ne va oferi 24 de ore de client service on-line.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre, nu ezitați să contactati-ne si va vom returna pentru tine.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg