.

.

Deco Acasă garnitura Ușii (1.5 Lățime X 36.5 Lungime) Poarta de Jos Banda de Etanșare Proiectul de Dop cu Placa de Aluminiu & Peri din Nylon pentru Vreme de Separare, Aer și Sunet de Blocare (Maro Inchis)

Deco Acasă garnitura Ușii (1.5 Lățime X 36.5 Lungime) Poarta de Jos Banda de Etanșare Proiectul de Dop cu Placa de Aluminiu & Peri

RON 35.98

Din mărfuri
Disponibil.

ELIMINĂ USI si PODEA DECALAJ : Deco Acasă Ușă Sigiliul este special conceput pentru a umple golul dintre ușă și podea pentru a reduce infiltrarea de lumină, de aer, de praf, ploaie de ușă.SALVEAZĂ FACTURILE de energie ELECTRICĂ : Nu numai că protejează camera de elemente exterioare, dar previne, de asemenea, de căldură și frig evadarea din camera în timpul iernii și verii, reducând astfel electrice cost asociat cu frecvente de încălzire sau de răcire.CLASA PREMIUM de FABRICAȚIE : Proiectat în formă de o ușă de striptease, oferit practic diferența de etanșare este realizat din aluminiu cadru metalic, împreună cu peri de nailon, care sunt complet flexibile și nu crack/psihiatru în orice interior/exterior setare.UȘOR PENTRU A INSTALA : 1. Măsurați lățimea ușii & semnul de pe garnitura ușii. 2. Face un unghi de 90° se taie de sus în jos, folosind un ferăstrău de mână. 3. Mark gaura locații și fixați șurubul de pe placa de aluminiu. 4. Folosiți un clește pentru a sigila în siguranță de pe margini.DESIGN MODERNIZAT PENTRU LONGEVITATE : design actualizat al acestei sub-usa proiectul blocker este o ușă frumoasă izolației de etanșare pentru toate-sezon de protecție.În plus, designul său minimalist arată rafinat și amestecuri cu orice interior, fiind în același timp funcțional în uz.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg