.

.

YUUP! Italia Acasa si Profesional de a Disimula & Detangling Spray pentru Câini și Pisici - de protecție De la Soare, Clor, Moarte și Poluarea - Ideal pentru Timp și cel mai Neglijat și Încurcat Strat(5 oz/8.5 oz)

YUUP! Italia Acasa si Profesional de a Disimula & Detangling Spray pentru Câini și Pisici - de protecție De la Soare, Clor, Moarte

RON 64.40

Din mărfuri
Disponibil.

????MATASOASA & DETANGLING : Ideal pentru mult timp neglijate și încurcat haine, atât pentru câini și pisici.Acesta accelerează periaj timp, reduce timpul de uscare, elimină rogojini și subpar, face periajul mai ușor, fără a trage pielea în timp ce lăsând blană mătăsoasă și strălucitoare. ????În condiții de SIGURANȚĂ și de AJUTOR : Această natural detangler spray este 100% detergent gratuit, alcool 100% gratuit și nu conține nici substanțe chimice nocive, parabeni sau SLS, făcându-l perfect pentru animalele cu alergii și sensibilități.Potrivit pentru toate tipurile de blană și ajută la eliberarea și descâlcească cele mai indisciplinat noduri din chiar dens, cu părul lung și creț straturi. ????UTILIZARE CA DETANGLING SPRAY : se agită bine pentru a amesteca produsul și de a activa ingredient, apoi spray pe strat umed în timp ce uscare.Cantitatea depinde de mărimea câinelui și asupra stării de haina.Este sugerat să nu utilizați mai mult de două doze în aceeași zonă.Nu clătiți și nici nu se diluează, gata de a utiliza produsul. ????UTILIZARE CA GLOSS SPRAY : se agită bine flaconul și se pulverizează direct pe haina în finală de uscare, periere blana și uscare complet.Este recomandat a se folosi max o doză pentru fiecare zonă să fie tratate. ????YUUP!(Made in Italy), care SERVEȘTE PROFESIONALE VETERINARI & GROOMERS : Fiecare produs vine dintr-o cunoaștere profundă în domeniul Farmaceutic, Cosmetic și Dermatologic domeniu de-a lungul cu o precizie de căutare și selecție de fiecare cosmetice componentă, toate în spiritul de calitate și stil Italian.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg